Over ons

T.A.C. Transport is een zelfstandig werkend transportbedrijf dat gevestigd is in het Noord-Brabantse Standdaarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van diverse goederen in zowel nationale als internationale ritten, ook buiten de Europese Unie. U kunt bij ons terecht voor het transporteren van alle goederen, producten en grondstoffen, met uitzondering van levende dieren en andere levensmiddelen. Daarvoor hebben wij de NIWO-vergunning behaald.

Wij zijn een zelfstandig werkend transportbedrijf dat in de loop der jaren een groot netwerk heeft opgebouwd. Dat netwerk bestaat niet alleen uit vaste opdrachtgevers (zie Referenties), maar ook uit meerdere zelfstandig werkende partners. Wij werken onder meer samen met KSR, MCK Koeriers, YOYO Transport en Pollemans Logistics. Door deze samenwerkingen bieden wij nog meer mogelijkheden. Niet alleen kunnen wij grotere opdrachten vervoeren, maar ook nog beter voldoen aan uw specifieke wensen.

Mogelijkheden 
Voor het transporteren van al uw opdrachten, bieden wij diverse mogelijkheden. Zo rijden wij met onze eigen vrachtwagens, maar kunnen wij een zogeheten combinatie gebruiken om te laden en te lossen. Onze transportspecialiteiten zijn dankzij onze ervaring en ons open netwerk nog uitgebreider dan dat. Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden, want T.A.C. Transport rijdt ook voor u door.